Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

Обучение трейдингу

Çfarë është një llogari demo dhe pse është e nevojshme, pse suksesi i tregtimit në një llogari demo nuk garanton suksesin e tregtimit me para reale reale.
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton suksesPuna në shkëmbim është relativisht e përballueshme, duke u dhënë të ardhurve shpresë për të pasur sukses lehtësisht. Në fakt, për të përfituar në këtë mënyrë, duhet përvojë, njohuri, profesionalizëm dhe punë e vazhdueshme për përmirësimin e punës. Menjëherë pas fillimit
të punës me një ndërmjetësJu nuk mund të mësoni se si të bëni fitime të qëndrueshme. Ju duhet të provoni gjithçka me duart tuaja, të fitoni dhe testoni njohuritë themelore në praktikë, të fitoni përvojë, mbi bazën e së cilës gradualisht do të formohen qasjet tuaja për krijimin e sistemeve efektive të tregtimit. Duke punuar në simulatorin e tregtimit: https://youtu.be/3bjZMi6rRKM Nëse depozitoni fondet tuaja në një llogari tregtare, duke mos ditur saktësisht se si të hapni ose mbyllni një marrëveshje, duke mos kuptuar se si të punoni me tregues dhe të dhëna, duke mos qenë në gjendje të analizoni situatën aktuale, atëherë – për shkak të rrezikut të lartë që është i natyrshëm në aktivitetin e këmbimit, një fillestar rrezikon të humbasë të gjitha burimet e tij financiare shumë shpejt për shkak të transaksioneve joprofitabile.

Sipas statistikave, buxheti i parë zbrazet nga 90 deri në 95 për qind e të ardhurve.

Bazuar në sa më sipër, mund të supozojmë se kemi nevojë për një opsion që parashikon aktivitete pa rrezik, të cilat, megjithatë, do të ndihmojnë jo vetëm për t’u njohur, por edhe për të kuptuar në detaje nuancat kryesore të veprimtarisë së një tregtari ose investitori. në bursë. Shumica e ndërmjetësve ofrojnë mundësi të tilla, duke ofruar mundësinë për të tregtuar me fondet virtuale. Në të njëjtën kohë, ju mund të njiheni në detaje me mekanikën e tregut të këmbimit, të mësoni të kuptoni çështjet kryesore të kësaj fushe të veprimtarisë profesionale. Një person nuk humbet para këtu, por nuk merr as një fitore. Njohuri dhe përvojë – vetëm ato do të merren si rezultat i tregtimit në një llogari demo. Pasi tregtari të mësojë se si të veprojë, duke rritur kapitalin tregtar virtual të disponueshëm, ai do të jetë në gjendje të kalojë në një llogari reale për të provuar atë që ka mësuar. [titulli id=”
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton suksesNjë llogari reale dhe demo në bursë shpesh mund të hapet në një skedë[/caption] Përdorimi i një llogarie demo mund të jetë i dobishëm edhe për një tregtar me përvojë. Ai, duke tregtuar sipas sistemit të tij tregtar, nxjerr fitim, por në të njëjtën kohë kërkon sisteme të tjera, duke menduar për krijimin e tyre. Në një llogari demo, ai mund t’i testojë ato në instrumente të ndryshme tregtare. Për të përdorur një llogari demo, duhet të zgjidhni ofertën e duhur. Në të njëjtën kohë, është e dëshirueshme që përdoruesi të pajiset me një grup të plotë funksionesh tregtare në mënyrë që ai të mund t’i studiojë ato. Kjo praktikë bën të mundur që të përpunoni në detaje sistemin tuaj të tregtimit, me të cilin mund të tregtoni në një llogari reale.

Puna në një llogari demo do t’ju lejojë të zotëroni më mirë bazat e tregtimit, por nuk garanton sukses kur tregtoni para të vërteta në një llogari reale brokerimi.

Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton suksesTregtimi nuk është gjithmonë i përshtatshëm për një person të caktuar. Duke përdorur këtë metodë, një person do të jetë në gjendje të vlerësojë realisht qëllimet dhe aftësitë e tij. Ai do të shohë se sa mirë do të arrijë të punojë në kushte rreziqesh dhe pasigurie.

Si të hapni një llogari demo në shkëmbim

Hapja e një llogarie demo ofrohet nga shumica e ndërmjetësve. Për ta bërë këtë, zakonisht duhet të shkarkoni terminalin dhe më pas të shkruani emailin tuaj. Në modalitetin automatik, sigurohet një hyrje dhe fjalëkalim, duke përdorur të cilat mund të hapni një llogari demo. https://articles.opexflow.com/software-trading/torgovye-terminaly-s-otkrytym-isxodnym-kodom.htm Një tregtar do të jetë në gjendje të kryejë të njëjtat veprime këtu si në një llogari pune, me ndryshimin që ai do të mos marrë asnjë fitim ose humbje. Procedura e regjistrimit e dhënë këtu mund të ndryshojë pak për ndërmjetës të ndryshëm. Për shembull, në disa raste, mund të kërkohet regjistrim paraprak, ndërsa në të tjera, një llogari trajnimi merret direkt në terminalin e shkarkuar nga faqja e internetit e ofruesit. Kur zgjidhni një llogari virtuale trajnimi, rekomandohet të zgjidhni shumën me të cilën tregtari planifikon të tregtojë. Kjo do të japë më shumë realizëm në perceptimin e tij për transaksionet. Ndonjëherë zgjidhet një ndërmjetës për punë, i cili nuk ka një mundësi të përshtatshme për një tregtar për të hapur një llogari demo. Për shembull, mund të mos jetë mjaftueshëm funksional ose të mos sigurojë akses në mjetin e duhur. Në këtë rast, ka kuptim të zgjidhni një llogari tjetër trajnimi për trajnim. Më pas, do të jepen udhëzime hap pas hapi për regjistrimin e një llogarie demo te ndërmjetësi i KITfinance. Për ta bërë këtë, duhet të ndërmerrni hapat e mëposhtëm: mund të mos jetë mjaftueshëm funksional ose të mos sigurojë akses në mjetin e duhur. Në këtë rast, ka kuptim të zgjidhni një llogari tjetër trajnimi për trajnim. Më pas, do të jepen udhëzime hap pas hapi për regjistrimin e një llogarie demo te ndërmjetësi i KITfinance. Për ta bërë këtë, duhet të ndërmerrni hapat e mëposhtëm: mund të mos jetë mjaftueshëm funksional ose të mos sigurojë akses në mjetin e duhur. Në këtë rast, ka kuptim të zgjidhni një llogari tjetër trajnimi për trajnim. Më pas, do të jepen udhëzime hap pas hapi për regjistrimin e një llogarie demo te ndërmjetësi i KITfinance. Për ta bërë këtë, duhet të ndërmerrni hapat e mëposhtëm:

 1. Ju duhet të shkoni në faqen e internetit të ndërmjetësit në lidhjen https://brokerkf.ru/

Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

 1. Duhet të klikoni në butonin “hap llogarinë demo”. Kjo do të hapë faqen e hyrjes së parametrave.

Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

 1. Ju duhet të shkruani emrin, numrin e telefonit, adresën e emailit. Ju duhet të zgjidhni llojin e terminalit që po përdorni. Tjetra, duhet të pajtoheni me përpunimin e të dhënave personale, më pas të plotësoni captcha.
 2. Ju duhet të klikoni në butonin “Dërgo”.
 3. Një email do të dërgohet në adresën e specifikuar të postës elektronike, në të cilën do t’ju duhet të klikoni në lidhjen për të konfirmuar të dhënat e futura gjatë regjistrimit.

Shembull i letrës së provës:
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

 1. Më pas, do të merrni një letër me një hyrje, fjalëkalim dhe një lidhje për të shkarkuar terminalin.

Një shembull i një emaili me të dhëna hyrëse:
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

 1. Më pas, duke përdorur lidhjen e dhënë, shkarkoni terminalin dhe instaloni atë në kompjuterin tuaj.
 2. Duke përdorur hyrjen dhe fjalëkalimin e marrë, të cilat futen në terminal, përdoruesi mund të hyjë në llogarinë e tij. Që të fillojë të funksionojë, do t’ju duhet të shkarkoni çelësat që ishin në bashkëngjitje të letrës së marrë (pubring.txk, secring.txk).
 3. Këta skedarë duhet të kopjohen nga dosja e shkarkimit dhe të ngjiten në nënfolderin e kompletit të dosjes QuikKITfinanceGame që ndodhet në drejtorinë ku është instaluar programi.

Pas rinisjes së programit, llogaria demo do të funksionojë:
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

Si të përfitoni sa më shumë nga imituesi i tregtimit

Në tregtinë reale, vetë-disiplina luan një rol të rëndësishëm në ndjekjen e rregullave tuaja, kontrollin e rreziqeve dhe menaxhimin e parave. Një llogari demo nuk do t’ju lejojë të krijoni kushte krejtësisht të ngjashme, por do të jetë e dobishme nëse ndiqni këto rregulla:

 1. Është e nevojshme që shuma me të cilën kryhet puna të korrespondojë me atë që është planifikuar të futet në llogarinë tregtare. Në këtë rast, menaxhimi i parave do të jetë më realist.
 2. Vëmendje e konsiderueshme duhet t’i kushtohet kultivimit të vetëdisiplinës në ndjekjen e rregullave të veta.
 3. Ju duhet të kuptoni mirë të gjitha detajet e terminalit. Në tregtinë reale, nuk duhet të ketë pasiguri në çështje të tilla.

Është e nevojshme të mendoni për rregullat tuaja të punës që do të ndihmojnë në suksesin e tregtisë në bursë. Llogaria demo në TradingView /TradeinView për tregtimin në bursë, duke përdorur një simulator tregtimi: https://youtu.be/jR0p5vVHCGY

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit në llogaritë demo

Kur përdorni një llogari praktike, përdoruesi mund të përdorë sa vijon:

 1. Tregtari do të zotërojë anën teknike të tregtimit – si të hapë dhe mbyllë marrëveshjet, si të përdorë humbjen ose marrjen e fitimit, dhe të ngjashme.
 2. Në një llogari të tillë, ju mund të mësoni bazat e punës me treguesit dhe këshilltarët e ekspertëve, të mësoni se si të punoni me terminalin.
 3. Një person do të marrë konceptin e kufizimit të rrezikut të një transaksioni dhe menaxhimit të parave.
 4. Mund të ndërmerren hapa për të zhvilluar një sistem tregtar real.
 5. Është e mundur të kontrollohet efektiviteti i përdorimit të metodave të analizës funksionale. Përdoruesi mund të studiojë në detaje se si ndikojnë lajme të caktuara ekonomike në instrumentin me të cilin punon.
 6. Një tregtar me përvojë do të ketë mundësinë të testojë idetë e tregtimit pa rrezikuar fondet e veta.
 7. Duke punuar me mjete të caktuara, mund të mësoni më shumë rreth veçorive të tyre.

Përdorimi i një llogarie demo ka disavantazhe serioze:

 1. Kur bëni transaksione reale, vendimet merren nën presion të madh psikologjik. Kjo ndryshon ndjeshëm të menduarit e një personi dhe mund të çojë në rezultate të ndryshme dhe zgjidhje të ndryshme sesa në llogarinë e trajnimit. Prandaj, mund të argumentohet se një llogari demo krijon një keqkuptim për punën e një tregtari, gjë që çon në iluzione.
 2. Në këtë rast, transaksionet kryhen me shumë efikasitet. Në të njëjtën kohë, mund të ndodhin vonesa në llogaritë reale që ndikojnë në rezultatin e transaksionit.
 3. Në tregtinë reale, aftësia për të kontrolluar emocionet e forta luan një nga rolet më të rëndësishme në procesin e punës. Llogaria e praktikës nuk e mëson këtë, pasi këtu mund të tregtoni pa e kapërcyer veten.

Një llogari demo do të jetë e dobishme vetëm në disa raste. Nuk mund të konsiderohet një shkollë tregtare e plotë.

Një llogari demo do t’ju lejojë të zotëroni elementët e rëndësishëm të profesionit, por tregtimi në një llogari reale nënkupton nuancat e veta.
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton sukses

Tregtimi i suksesshëm në një llogari demo nuk garanton sukses në tregtimin real me para reale

Kur tregtoni në një llogari praktike, një tregtar merr shumë informacione të rëndësishme. Kjo është e dobishme, por nuk ndihmon në zhvillimin e aftësive praktike, në stabilitetin psikologjik. Në punën reale tregtare, vendimet duhet të merren nën presion të fortë psikologjik. Në këto kushte, është e nevojshme të vlerësohen objektivisht shumë faktorë që mund të ndikojnë ndjeshëm në perspektivat për fitim. Asnjë strategji nuk mund të japë një garanci të plotë për rezultatin e suksesshëm të transaksionit. Në fakt, një person ka të bëjë me një raport kompleks të probabiliteteve të suksesit dhe dështimit. Marrja e vendimeve të duhura është e vetmja mënyrë që një tregtar mund të sigurojë përfitim të qëndrueshëm tregtar për një periudhë të gjatë.
Tregtimi në një llogari demo, pse tregtimi i suksesshëm demo nuk garanton suksesKur punoni në një llogari demo, zbatohet një qasje tjetër, në të cilën ai nuk do të humbasë asgjë në asnjë rezultat të transaksionit. Në këtë rast, ai mund të përqendrojë vëmendjen e tij në aspektet teorike të vendimmarrjes. Duke kaluar në një llogari reale, ai do të ndjejë një ndryshim të fortë për faktin se do t’i duhet të humbasë para dhe të ndjejë pasiguri pavarësisht zgjedhjes që bën. Perceptimi dhe të menduarit do të jenë krejtësisht të ndryshme. Në fakt, në një llogari demo, një tregtar do të fitojë aftësi të caktuara që nuk do ta ndihmojnë shumë në tregtimin real. Si rezultat, ai do të duhet të rikualifikohet, duke e paguar atë me marrëveshje të pasuksesshme. Sigurisht, puna në një llogari praktike në vetvete mund të jetë e dobishme, por në të njëjtën kohë do të ndihmojë vetëm në çështje të caktuara. Për të fituar njohuri dhe aftësi që do të ndihmojnë në zhvillimin në kushte reale, një simulator mund t’ju ndihmojë të filloni tregtimin me më pak rrezik, duke e zvogëluar gradualisht atë me qasjen e duhur. Një shembull janë llogaritë cent ose ato ku një tregtar rrezikon një shumë relativisht të pranueshme për gjendjen e tij financiare. Ka edhe opsione të tjera për reduktimin e humbjeve të mundshme, ndër të cilat mund të përmendim shërbimin e kopjimit të tregtimeve. Të mësuarit për të tregtuar në bursë është një aktivitet kompleks dhe i gjatë, ku, përveç metodave të tjera, përdorimi i një llogarie demo mund të jetë i dobishëm. Megjithatë, duhet mbajtur mend se është vetëm një pjesë e vogël e procesit të zhvillimit profesional të një tregtari. ku tregtari rrezikon një shumë relativisht të pranueshme për gjendjen e tij financiare. Ka edhe opsione të tjera për reduktimin e humbjeve të mundshme, ndër të cilat mund të përmendim shërbimin e kopjimit të tregtimeve. Të mësuarit për të tregtuar në bursë është një aktivitet kompleks dhe i gjatë, ku, përveç metodave të tjera, përdorimi i një llogarie demo mund të jetë i dobishëm. Megjithatë, duhet mbajtur mend se është vetëm një pjesë e vogël e procesit të zhvillimit profesional të një tregtari. ku tregtari rrezikon një shumë relativisht të pranueshme për gjendjen e tij financiare. Ka edhe opsione të tjera për reduktimin e humbjeve të mundshme, ndër të cilat mund të përmendim shërbimin e kopjimit të tregtimeve. Të mësuarit për të tregtuar në bursë është një aktivitet kompleks dhe i gjatë, ku, përveç metodave të tjera, përdorimi i një llogarie demo mund të jetë i dobishëm. Megjithatë, duhet mbajtur mend se është vetëm një pjesë e vogël e procesit të zhvillimit profesional të një tregtari.

Rate article
Add a comment