Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.com

Софт и программы для трейдинга

A ofron Capital.com një mundësi për të fituar? Capital.com u themelua në vitin 2016. Tre vjet më vonë, platforma e internetit hapi aksesin për klientët nga Rusia, të cilët vlerësojnë shumë funksionalitetin e platformës, duke e dalluar atë nga të tjerët. Brokeri financiar ofron shërbime tregtare për profesionistët dhe fillestarët, duke ofruar akses në tregjet e njohura botërore. Funksionaliteti i platformës tregtare dallohet nga diversiteti i saj, prania e mjeteve efektive.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.com

Regjistrimi i një llogarie në faqen zyrtare të Capital.com

Për të filluar të fitoni, duhet të identifikoheni.

Kujdes! Për ta bërë këtë, duhet të shkoni në faqen zyrtare të internetit Capital com dhe të klikoni “Krijo një llogari” në këndin e sipërm të djathtë. Nëse tashmë keni një profil, mund ta përdorni.

Regjistrimi në sit kryhet duke plotësuar formularin.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comDritarja e sipërme kërkon që ju të shkruani adresën tuaj të emailit. Pastaj vendosni një fjalëkalim që duhet të krijoni. Ai përbëhet nga 16 numra dhe shkronja latine, njëra prej të cilave duhet të jetë e madhe. Më pas, aktivizohet butoni “Vazhdo”, duke shtypur i cili fillon regjistrimin. Një letër dërgohet në adresën e specifikuar, në të cilën ka një lidhje për të konfirmuar faqen personale. Informacioni do të gjendet në llogarinë personale në faqen e internetit të ndërmjetësit dhe mund të shihet edhe nga partnerët e klientit. E rëndësishme! Është e nevojshme të kontrolloni kutinë që konfirmon pëlqimin për përpunimin e të dhënave, një ofertë publike, rregulloret e kompanisë amir kapital. Kur u përgjigjeni pyetjeve gjatë regjistrimit, duhet të tregoni vendin e banimit, monedhën e preferuar për të aktivizuar punën e një zyre të caktuar përfaqësuese të një kompanie me shumë degë. Ekziston mundësia e krijimit të një llogarie personale, aktivizimi përmes llogarive në rrjetet sociale. Rihyrja në sistem kryhet automatikisht, nëse kontrolloni kutinë “Më mbaj mend”.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comRegjistrimi në Capital.com zgjat disa minuta. Gjatë procesit të aktivizimit, mund të futni të dhënat e partnerit për të hyrë në strukturën e personit që rekomandoi krijimin e një profili. Ankandet e vetme nuk parashikojnë shënimin e palëve të treta gjatë regjistrimit. Ekziston një shërbim mbështetës në sit. Specialistët ofrojnë ndihmë, u përgjigjen pyetjeve të parashtruara, nëse diçka shkoi keq gjatë regjistrimit. Menaxherët komunikojnë në një bisedë, ju mund të shkruani duke klikuar në fund të faqes kryesore. Aplikacioni celular ka një ndërfaqe intuitive. Pas hyrjes në analogji me një PC, mund të kryeni veprime kudo, kudo që të jetë përdoruesi. Ju duhet të shkarkoni aplikacionin e tregtimit përmes App Store ose Google Play.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comPas instalimit, do t’ju duhet të hapni skedarin, tani ikona e desktopit do të jetë e disponueshme në çdo kohë të ditës. Për sigurinë e tërheqjes së fondeve, duhet të konfirmoni informacionin në pyetësor. Ju do të duhet të ngarkoni kopje të dokumenteve në mënyrë që të transferoni lirisht paratë e fituara. Aktivizimi i llogarisë përfshin:

 1. Identifikimi me pasaportë, kartë shoferi ose ushtarak, kartë refugjati.
 2. Një tregues i adresës së vendbanimit, i cili mund të konfirmohet nga faturat e shërbimeve, deklaratat bankare dhe letra të tjera.
 3. Përdorimi i një llogarie personale.

Ndërfaqja e faqes është e lehtë për t’u kuptuar. Terminali i tregtimit ndodhet së bashku me llogarinë personale në të njëjtën faqe. Lloje të ndryshme grafikësh ndihmojnë përdoruesit që përdorin mjetet e disponueshme të vizatimit. Organizatorët e faqes kanë ofruar një mundësi të shpejtë për të kaluar midis versioneve celulare dhe atyre të palëvizshme. Kjo ju lejon të jeni gjithmonë të përditësuar, kudo që të jenë përdoruesit. Treguesit teknikë ndihmojnë në identifikimin e potencialit tregtar.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comNë faqen e faqes ka artikuj mbi tema aktuale, me mendime ekspertësh. Kurset e trajnimit ndihmojnë për të zotëruar termat bazë, për të kuptuar grafikët, për të ndërtuar parashikime financiare.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comDuke hapur disa skeda, mund të kaloni nga një tabelë në tjetrën pa humbur kohë duke lundruar nëpër faqe. Teknologjitë inovative ju lejojnë të vendosni zonat funksionale në mënyrë optimale për punë.
Procesi i tregtimit është i disponueshëm për përdoruesit e regjistruar Tregtimi i aksioneve, indekseve, mallrave janë në dispozicion për tregtim. Instrumentet financiare janë të njohura në treg, i cili merr parasysh industritë e kompanisë, analizon letrat me vlerë. Përdoruesit marrin raporte fitimi, tregues të performancës sipas sektorëve, si dhe në të gjitha strukturat. Faqja ofron një mundësi për të fituar gjatë orarit të tregtimit, në varësi të aktivitetit të bursës në të cilën renditen aksionet. Jashtë orarit mund të përdoren për të përcaktuar një porosi tregtare. Do të kërkojë shumë likuiditet pasi nuk ka pjesëmarrës në treg. Ekzistojnë dy mundësi për procesin e tenderimit. E para përfshin blerjen e aksioneve të kompanive në bursa të ndryshme, falë të cilave tregtari merr një aksion në kompani. Çmimi i letrave me vlerë po rritet, parashikimet bëhen nga ekspertët. Planet afatgjata për rritjen e vlerës janë muaj ose vite. Mungesa e likuiditetit, leva e produkteve derivative nuk i tërheq financuesit. Ardhja e tregtimit në internet zgjidh problemin e blerjes së aktiveve, duke bërë një fitim, falë
kontratat për diferencë . Vlera aktuale e objektit nuk përputhet me çmimin në momentin e lidhjes së marrëveshjeve. Nëse diferenca është negative, atëherë shitësi do të paguajë blerësin. Një skemë e tillë CFD është e njohur, është një alternativë ndaj transaksioneve tradicionale.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comTregtimi i një kontrate aksioni përfshin mbështetjen në diferencën në vlerën e aktivit bazë, pa e blerë atë. Derivati ​​funksionon si një mjet me të cilin ndërmjetësi i paguan investitorit minusin që rezulton midis çmimeve të hapjes dhe mbylljes së një malli, indeksi ose aksioni. Procesi i tregtimit është që tregtarët të hapin pozicione, të cilat mund të jenë të gjata ose të shkurtra, varet nga ndryshimet e pritshme në treg. Të parat janë të dizajnuara për rritjen e çmimeve, të dytat parashikojnë një rënie të vlerës. Tregtitë mund të hapen për disa muaj, por më shpesh procesi përfundon brenda një dite. Tregtarët nuk janë të gatshëm të paguajnë shpenzimet e një nate pas përdorimit të fondeve të marra hua, duke qenë të pasigurt për parashikimin e saktë. Ofertuesit ndërmarrin veprime duke marrë parasysh diferencën midis kostos së aktivit dhe çmimit të shitjes. Ata hapin pozicione të mëdha duke përdorur kredi. Veprime të tilla rrisin disponueshmërinë e shërbimeve të ndërmjetësit, rrisin rezultatet për shkak të pranisë së levës. CFD-të përdoren për të mbrojtur pronat ekzistuese. Në pritje të një rënie të mprehtë të stoqeve, tregtarët përpiqen të ruajnë vlerën e portofolit. Pasi të keni kryer një shitje të shkurtër, mund të siguroheni nga humbjet. Do të jetë e mundur të kompensohen veprimet e gabuara si rezultat i fitimeve kapitale me një rritje të portofolit. Shitjet e shkurtra ndihmojnë për të fituar para në çdo treg, pavarësisht nga rritja ose rënia e tij. Do të jetë e mundur të kompensohen veprimet e gabuara si rezultat i fitimeve kapitale me një rritje të portofolit. Shitjet e shkurtra ndihmojnë për të fituar para në çdo treg, pavarësisht nga rritja ose rënia e tij. Do të jetë e mundur të kompensohen veprimet e gabuara si rezultat i fitimeve kapitale me një rritje të portofolit. Shitjet e shkurtra ndihmojnë për të fituar para në çdo treg, pavarësisht nga rritja ose rënia e tij.

Kushtet e tregtisë

Capital.com është një platformë popullore cilësore që ofron siguri për përdoruesit. Një shumëllojshmëri tregjesh, instrumentesh, aftësia për të përdorur grafikët, komisionet e ulëta ju lejojnë të bëni një fitim. Karakteristikat e Capital.com janë krijuar për tregti fitimprurëse me mbrojtje të bilancit negativ, humbje të saktë të ndalimit, ekzekutim të shpejtë të porosisë. Kushtet e tregtimit të ofruara nga bursa e kapitalit:

 1. Depozita minimale është 100 dollarë.
 2. Leva maksimale në të cilën mund të mbështetet një përdorues është 1:500.
 3. Ekziston një mbrojtje kundër një numri negativ të llogarisë, i cili zbatohet për operacionet me një levë të vlefshme prej 1:50.
 4. Disponueshmëria e porosive të tregut, Stop dhe Limit.
 5. Mungesa e llogarive pa këmbim të aktiveve me transaksione dhe kundërtransaksione.
 6. Sigurimi i kuotave nga ndërmjetësi 5 shifror.
 7. Vlera e përhapjes nuk varet nga tarifa, llogaria e përdoruesit.
 8. Porosia minimale është 0.01.
 9. Mbrojtja lejohet.

Seksioni arsimor https capital com ndihmon për të zotëruar risitë e tregtimit në bursë. Gjithashtu, organizatorët e faqes ofrojnë disa analiza falas. Arsimi në anglisht është i disponueshëm për çdo tregtar.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.com

Versioni demo do t’ju ndihmojë të llogaritni forcat

Tregtarët mund të provojnë dorën e tyre me ndihmën e parave virtuale. Versioni demo është i disponueshëm për fillestarët dhe përdoruesit me përvojë në llogarinë personale, pa regjistrim shtesë. Një llogari demo mund të hapet në çdo monedhë, nuk ka kufizime kohore për përdorimin e saj. Mund të aktivizoni deri në dhjetë llogari. Mund të provoni të tregtoni në bursë duke blerë asete për para virtuale pa rrezikuar fondet personale. Një llogari demo pasqyron të gjitha ndryshimet në kushtet e tregtimit, ndihmon fillestarët të njihen me ndërmjetësin. Tregtarët mësojnë me ndihmën e parave virtuale informacione për tregjet e aksioneve, madhësinë e komisionit, pagesat standarde, njihen me mekanizmat e rregullimit. Capital com pranon një depozitë minimale prej $20. Më shumë se dy mijë kompani nga e gjithë bota janë të pranishme në faqen e internetit të ndërmjetësit. Ka mënyra të ndryshme për të rimbushur llogarinë: kartë debiti ose kartë krediti, portofolin elektronik, transfertë bankare. Një llogari demo ju ndihmon të zgjidhni një kompani për tregtim duke analizuar ndërmjetësin. Një fillestar duhet t’i kushtojë vëmendje tregjeve të mbështetura. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com ofron akses në bursat e huaja, rregullon 50,000 dollarë në një llogari virtuale në mënyrë që fillestarët të mund të bëjnë trajnime në jetën reale. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. Një llogari demo ju ndihmon të zgjidhni një kompani për tregtim duke analizuar ndërmjetësin. Një fillestar duhet t’i kushtojë vëmendje tregjeve të mbështetura. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com ofron akses në bursat e huaja, rregullon 50,000 dollarë në një llogari virtuale në mënyrë që fillestarët të mund të bëjnë trajnime në jetën reale. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. Një llogari demo ju ndihmon të zgjidhni një kompani për tregtim duke analizuar ndërmjetësin. Një fillestar duhet t’i kushtojë vëmendje tregjeve të mbështetura. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com ofron akses në bursat e huaja, rregullon 50,000 dollarë në një llogari virtuale në mënyrë që fillestarët të mund të bëjnë trajnime në jetën reale. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. //articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com ofron akses në bursat e huaja, rregullon 50,000 dollarë në një llogari virtuale në mënyrë që fillestarët të mund të kryejnë trajnime afër realitetit. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. //articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com ofron akses në bursat e huaja, rregullon 50,000 dollarë në një llogari virtuale në mënyrë që fillestarët të mund të kryejnë trajnime afër realitetit. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun. Një llogari demo përdoret gjithashtu nga tregtarët me përvojë për të testuar sisteme të reja. Pasqyrë e ndërmjetësit Capital Com (Capital Com): kushtet, platforma, tërheqja e fondeve: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Versionet më të mira virtuale kanë funksionalitet të plotë, pasqyrojnë kushtet reale të tregtimit. Një ndërfaqe afër origjinalit shfaqet në ekran për të monitoruar tregun.

Shënim! Kalimi në një portofol demo zgjat disa minuta, thjesht klikoni “Provo Demon”. Pasi të lidhet, përdoruesi mund të hyjë në transaksione, si dhe të zgjedhë veprime specifike, pa frikë për depozitime të paarsyeshme.

Raportet, grafikët, të cilat janë të disponueshme falas, do të shfaqen në ekran që tregtari t’i shqyrtojë. Fillestarët vendosin porosinë e tyre të parë në modalitetin demo, kështu që është më e lehtë të kaloni në transaksione reale. Për të kaluar në para, klikoni “Kalo në Live”. Dritarja e regjistrimit do të shfaqet nëse klienti nuk e ka plotësuar formularin më parë. Procedura për përdorimin e fondeve virtuale është falas. Pasi të keni kontrolluar mundësitë, mund të filloni operacione reale të financimit, të bëni një fitim në platformën e tregtimit.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.com

Të mirat dhe të këqijat e tregtimit

Broker capital com kryen regjistrimin në pak minuta, duke u ofruar tregtarëve akses të shpejtë në shërbime. Përparësitë e shkëmbimit ndaj platformave të tjera financiare janë në karakteristikat e mëposhtme:

 1. Një shumëllojshmëri mënyrash për të rimbushur një llogari, për të tërhequr fonde, zgjedhja bëhet në diskrecionin personal të klientëve.
 2. Llogaritë e ndara ruajnë në mënyrë të sigurt paratë e tregtarëve.
 3. Webinarët, leksionet janë në dispozicion për të marrë njohuritë e nevojshme. Në faqe mund të mësoni të rejat më të fundit në tregjet financiare.
 4. Mbështetja ofrohet në më shumë se dhjetë gjuhë.
 5. Instrumentet e tregtimit paraqiten në një numër të madh.
 6. Niveli i lartë i sigurisë. Të gjitha informacionet personale janë konfidenciale.
 7. Ndërfaqja është e qartë në një nivel intuitiv, nëse dëshironi, ndihma e specialistëve është e disponueshme.
 8. Alarmet e çmimeve ndodhin menjëherë.

Interesante të dini! Më shumë se 300 mijë tregtarë preferojnë kapitalin com. Shqyrtimet e përdoruesve përmbajnë vlerësime pozitive.

Capital ofron përdorimin e aplikacioneve celulare për lehtësinë e tregtimit në bursë. Platforma për tregtimin CFD në një smartphone siguron qasje të shpejtë në mjete që nuk janë inferiore ndaj një PC. Kompania kapitale com përpunon shpejt porositë, punon në mënyrë transparente, pa tarifa të fshehura. Të gjitha informacionet pasqyrohen në llogarinë personale të përdoruesit. Ndër mangësitë me të cilat po punojnë organizatorët e faqes, klientët vërejnë mungesën e propozimeve aktive për të investuar në programe individuale. Disa janë të pakënaqur me procedurën e verifikimit, e cila është e nevojshme për sigurinë. Capital com përdor mjete të besueshme, paraqet një shumëllojshmëri tregjesh, përmirëson grafikët analitikë në mënyrë që tregtarët të kenë më shumë opsione.
Platforma e brokerimit dhe tregtimit Capital.comIdentifikuesit teknikë ndihmojnë për të gjetur pika të besueshme për të dalë nga një tregti. Klientët mbrojnë fitimet me një humbje, ata mund të kontrollojnë rreziqet. Rregullatorët financiarë si FCA, ASIC dhe CySEC ofrojnë mbrojtje të të dhënave. Një asistent interaktiv që ofron një platformë të besueshme për të fituar, përdor mjete moderne për të zgjedhur ofertat përkatëse për tregtarët në tregjet e mallrave, aksioneve dhe instrumenteve të tjera. Fakt interesant. Platforma universale Capital com është e përshtatshme për fillestarët, si dhe ndërmjetësit me përvojë. Për shkak të shumëllojshmërisë së shërbimeve, mbështetjes teknike inovative, kushteve tërheqëse, përdoruesit mund të fitojnë para duke tërhequr fonde në mënyra të përshtatshme. Programet e bashkëpunimit synojnë të fitojnë. Klientët mund të marrin të ardhura pasive përmes aktiviteteve të filialeve.

info
Rate author
Add a comment