Платформа за посредување и тргување Capital.com

Софт и программы для трейдинга

Дали Capital.com дава можност за заработка? Capital.com е основана во 2016 година. Три години подоцна, интернет платформата отвори пристап до клиенти од Русија, кои високо ја ценат функционалноста на платформата, разликувајќи ја од другите. Финансискиот брокер нуди трговски услуги на професионалци и почетници, обезбедувајќи пристап до познати светски пазари. Функционалноста на платформата за тргување се одликува со нејзината разновидност, присуството на ефективни алатки.
Платформа за посредување и тргување Capital.com

Регистрирање сметка на официјалната веб-страница на Capital.com

За да започнете да заработувате, треба да се најавите.

Внимание! За да го направите ова, треба да отидете на официјалната веб-страница капитал com и кликнете на „Креирај сметка“ во горниот десен агол. Ако веќе имате профил, можете да го користите.

Регистрацијата на страницата се врши со пополнување на формуларот.
Платформа за посредување и тргување Capital.comГорниот прозорец бара да ја внесете вашата адреса за е-пошта. Потоа внесете лозинка што треба да ја измислите. Се состои од 16 латински бројки и букви, од кои едната мора да биде голема. Следно, се активира копчето “Продолжи”, со притискање на кое започнува регистрацијата. На наведената адреса се испраќа писмо, во кое има врска за потврда на личната страница. Информациите ќе бидат лоцирани во личната сметка на веб-страницата на брокерот, а може да ги видат и партнерите на клиентот. Важно! Потребно е да се штиклира полето со кое се потврдува согласноста за обработка на податоци, јавна понуда, прописите на компанијата amir capital. Кога одговарате на прашања при регистрација, треба да ја наведете земјата на живеење, претпочитаната валута за да ја активирате работата на одредено претставништво на компанија со многу филијали. Постои можност за креирање лична сметка, активирање преку сметки во социјалните мрежи. Повторното влегување во системот се врши автоматски, ако го штиклирате полето „Запомни ме“.
Платформа за посредување и тргување Capital.comПријавувањето на Capital.com трае неколку минути. За време на процесот на активирање, можете да внесете податоци за партнерот за да влезете во структурата на лицето кое препорача создавање профил. Поединечните аукции не предвидуваат наведување на трети лица при регистрација. Постои услуга за поддршка на страницата. Специјалисти даваат помош, одговараат на поставените прашања, ако нешто тргна наопаку за време на регистрацијата. Менаџерите комуницираат во разговор, можете да пишувате со кликнување на дното на главната страница. Мобилната апликација има интуитивен интерфејс. Откако ќе се најавите по аналогија со компјутер, можете да вршите дејства каде било, каде и да е корисникот. Треба да ја преземете апликацијата за тргување преку App Store или Google Play.
Платформа за посредување и тргување Capital.comПо инсталацијата, ќе треба да ја отворите датотеката, сега иконата на работната површина ќе биде достапна во секое време од денот. За безбедност на повлекување средства, мора да ги потврдите информациите во прашалникот. Ќе треба да прикачите копии од документи за слободно да ги префрлите заработените пари. Активирањето на сметката вклучува:

 1. Идентификација со пасош, возачка или воена книшка, бегалска книшка.
 2. Означување на адресата на живеење, што може да се потврди со сметки за комунални услуги, изводи од банка и други документи.
 3. Користење на лична сметка.

Интерфејсот на страницата е лесен за разбирање. Трговскиот терминал се наоѓа заедно со личната сметка на истата страница. Различни видови графикони им помагаат на корисниците кои ги користат достапните алатки за цртање. Организаторите на страницата обезбедија брза можност за префрлување помеѓу мобилна и стационарна верзија. Ова ви овозможува да бидете секогаш во тек, каде и да се корисниците. Техничките индикатори помагаат да се идентификува трговскиот потенцијал.
Платформа за посредување и тргување Capital.comНа страницата на страницата има написи за актуелни теми, со стручни мислења. Курсевите за обука помагаат да се совладаат основните термини, да се разберат графиконите, да се изградат финансиски прогнози.
Платформа за посредување и тргување Capital.comСо отворање на неколку јазичиња, можете да се префрлате од еден графикон на друг без да губите време на навигација низ страниците. Иновативните технологии ви овозможуваат оптимално да ги поставите функционалните области за работа.
Процесот на тргување е достапен за регистрираните корисници Тргувањето со акции, индекси, стоки се достапни за тргување. Финансиските инструменти се популарни на пазарот, кој ги зема предвид индустриите на компанијата, анализира хартии од вредност. Корисниците добиваат извештаи за добивка, показатели за успешност по сектори, како и во сите структури. Сајтот дава можност за заработка во време на тргување, во зависност од активноста на берзата на која котираат акциите. Надвор од работното време може да се користи за да се одреди трговскиот налог. Ќе бара многу ликвидност бидејќи нема пазарни учесници. Постојат две опции за процесот на наддавање. Првиот вклучува купување на акции на компании на различни берзи, благодарение на што трговецот добива удел во компанијата. Цената на хартиите од вредност расте, прогнозите даваат експерти. Долгорочните планови за зголемување на вредноста се месеци или години. Недостигот на ликвидност, потпора на деривативни производи не привлекува финансиери. Појавата на онлајн трговија го решава проблемот со стекнување средства, остварување профит, благодарение на
договори за разлика . Тековната вредност на објектот не се совпаѓа со цената во моментот на склучување на договорите. Ако разликата е негативна, тогаш продавачот ќе му плати на купувачот. Таквата CFD шема е популарна, таа е алтернатива на традиционалните трансакции.
Платформа за посредување и тргување Capital.comТргувањето со договор за акции вклучува потпирање на разликата во вредноста на основното средство, без да се купува. Дериватот работи како алатка со која брокерот му плаќа на инвеститорот добиениот минус помеѓу цените на отворање и затворање на стока, индекс или акција. Процесот на тргување е дека трговците отвораат позиции, кои можат да бидат долги или кратки, тоа зависи од очекуваните промени на пазарот. Првите се дизајнирани за раст на цените, вторите предвидуваат пад на вредноста. Трговијата може да се отворат неколку месеци, но најчесто процесот се завршува во рок од еден ден. Трговците не се подготвени да ги платат трошоците за ноќ по користење на позајмените средства, бидејќи не се сигурни во точната прогноза. Понудувачите преземаат активности земајќи ја предвид разликата помеѓу цената на средството и продажната цена. Тие отвораат големи позиции користејќи заеми. Ваквите акции ја зголемуваат достапноста на услугите на брокерот, ги зголемуваат резултатите поради присуството на потпора. CFD се користат за заштита на постоечките имоти. Во очекување на остар пад на акциите, трговците се обидуваат да ја задржат вредноста на портфолиото. Откако извршивте кратка продажба, можете да се осигурате од загуби. Ќе може да се компензира за погрешни дејствија како резултат на капитални добивки со зголемување на портфолиото. Кратките продажби помагаат да се заработат пари на кој било пазар, без оглед на неговиот раст или пад. Ќе може да се компензира за погрешни дејствија како резултат на капитални добивки со зголемување на портфолиото. Кратките продажби помагаат да се заработат пари на кој било пазар, без оглед на неговиот раст или пад. Ќе може да се компензира за погрешни дејствија како резултат на капитални добивки со зголемување на портфолиото. Кратките продажби помагаат да се заработат пари на кој било пазар, без оглед на неговиот раст или пад.

Услови за трговија

Capital.com е квалитетна популарна платформа која обезбедува безбедност на корисниците. Различни пазари, инструменти, способност за користење графикони, ниски провизии ви овозможуваат да остварите профит. Функциите на Capital.com се дизајнирани за профитабилно тргување со заштита на негативното салдо, правилно стопирање, брзо извршување на нарачката. Услови за тргување обезбедени од берзата капитал:

 1. Минималниот депозит е 100 долари.
 2. Максималната потпора на која корисникот може да смета е 1:500.
 3. Постои заштита од негативен број на сметка, која се однесува на операции со валидна потпора од 1:50.
 4. Достапност на пазарни нарачки, Стоп и Лимит.
 5. Отсуство на сметки без размена на средства со трансакции и контра-трансакции.
 6. Обезбедување на понуди од страна на брокерот 5 цифри.
 7. Вредноста на ширењето не зависи од тарифата, корисничката сметка.
 8. Минималната нарачка е 0,01.
 9. Дозволено е хеџирање.

Едукативниот дел https capital com помага да се совладаат иновациите на тргувањето на берзата. Исто така, организаторите на страницата обезбедуваат некои аналитики бесплатно. Образованието на англиски јазик е достапно за секој трговец.
Платформа за посредување и тргување Capital.com

Демо верзијата ќе ви помогне да ги пресметате силите

Трговците можат да се обидат со помош на виртуелни пари. Демо верзијата е достапна за почетници и искусни корисници во Личната сметка, без дополнителна регистрација. Демо сметка може да се отвори во која било валута, нема временски ограничувања за нејзино користење. Можете да активирате до десет сметки. Може да се обидете да тргувате на берзата со купување средства за виртуелни пари без да ризикувате лични средства. Демо сметка ги одразува сите промени во условите за тргување, им помага на почетниците да се запознаат со брокерот. Трговците учат со помош на виртуелни пари информации за берзите, големината на провизијата, стандардните плаќања, се запознаваат со механизмите на регулација. Capital com прифаќа минимален депозит од $20. На веб-страницата на брокерот се присутни повеќе од две илјади компании од целиот свет. Постојат различни начини за надополнување на сметката: дебитна или кредитна картичка, е-паричник, банкарски трансфер. Демо сметката ви помага да изберете компанија за тргување со анализа на брокерот. Почетникот треба да обрне внимание на поддржаните пазари. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com обезбедува пристап до странски берзи, поправа 50.000 долари на виртуелна сметка за почетниците да можат да вежбаат во реалниот живот. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. Демо сметката ви помага да изберете компанија за тргување со анализа на брокерот. Почетникот треба да обрне внимание на поддржаните пазари. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com обезбедува пристап до странски берзи, поправа 50.000 долари на виртуелна сметка за почетниците да можат да вежбаат во реалниот живот. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. Демо сметката ви помага да изберете компанија за тргување со анализа на брокерот. Почетникот треба да обрне внимание на поддржаните пазари. https://articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com обезбедува пристап до странски берзи, поправа 50.000 долари на виртуелна сметка за почетниците да можат да вежбаат во реалниот живот. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. //articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com обезбедува пристап до странски берзи, поправа 50.000 долари на виртуелна сметка за почетниците да можат да ја завршат обуката блиску до реалноста. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. //articles.opexflow.com/trading-training/torgovlya-na-demo-schete.htm Capital com обезбедува пристап до странски берзи, поправа 50.000 долари на виртуелна сметка за почетниците да можат да ја завршат обуката блиску до реалноста. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот. Демо сметка се користи и од искусни трговци за тестирање на нови системи. Преглед на брокерот Capital Com (Capital Com): услови, платформа, повлекување средства: https://youtu.be/OcxLa0MvVtM Најдобрите виртуелни верзии имаат целосна функционалност, ги одразуваат реалните услови за тргување. На екранот се појавува интерфејс близок до оригиналот за следење на пазарот.

Забелешка! Префрлувањето на демо портфолио трае неколку минути, само кликнете на „Пробај со демо“. Откако ќе се поврзе, корисникот може да влегува во трансакции, како и да избере конкретни активности, без страв од неразумни депозити.

Извештаите, графиконите, кои се достапни бесплатно, ќе бидат прикажани на екранот за трговецот да ги прегледа. Почетниците ја ставаат својата прва нарачка во демо-режим, така што е полесно да се префрлат на вистински трансакции. За да се префрлите на пари, кликнете на „Префрли во живо“. Прозорецот за регистрација ќе се појави ако клиентот претходно не го пополнил формуларот. Постапката за користење виртуелни средства е бесплатна. Откако ќе ги проверите можностите, можете да започнете вистински финансиски операции, да остварите профит на платформата за тргување.
Платформа за посредување и тргување Capital.com

Добрите и лошите страни на тргувањето

Брокер капитал com врши регистрација за неколку минути, обезбедувајќи им на трговците брз пристап до услугите. Предностите на размената во однос на другите финансиски платформи се во следните карактеристики:

 1. Различни начини за надополнување сметка, повлекување средства, изборот е направен по лична дискреција на клиентите.
 2. Сегрегираните сметки безбедно ги складираат парите на трговците.
 3. Достапни се вебинари, предавања за да се добие потребното знаење. На страницата можете да ги дознаете најновите вести на финансиските пазари.
 4. Поддршката е обезбедена на повеќе од десет јазици.
 5. Инструментите за тргување се претставени во голем број.
 6. Високо ниво на безбедност. Сите лични информации се доверливи.
 7. Интерфејсот е јасен на интуитивно ниво, доколку сакате, достапна е помош од специјалисти.
 8. Известувањата за цените се случуваат веднаш.

Интересно е да се знае! Повеќе од 300 илјади трговци претпочитаат капитал ком. Прегледите на корисниците содржат позитивни оценки.

Капитал нуди користење на мобилни апликации за погодност за тргување на берзата. Платформата за тргување со CFD на паметен телефон обезбедува брз пристап до алатки кои не се инфериорни во однос на компјутерот. Компанијата капитал ком брзо ги обработува нарачките, работи транспарентно, без скриени надоместоци. Сите информации се рефлектираат во личната сметка на корисникот. Меѓу недостатоците на кои работат организаторите на страницата, клиентите го забележуваат недостатокот на активни предлози за инвестирање во индивидуални програми. Некои се незадоволни од процедурата за верификација, која е неопходна за безбедност. Capital com користи сигурни алатки, презентира различни пазари, ги подобрува аналитичките графикони, така што трговците имаат повеќе опции.
Платформа за посредување и тргување Capital.comТехничките идентификатори помагаат да се најдат сигурни точки за излез од трговијата. Клиентите ја штитат добивката со стоп-загуба, тие можат да ги контролираат ризиците. Финансиските регулатори како што се FCA, ASIC и CySEC обезбедуваат заштита на податоците. Интерактивен асистент кој обезбедува сигурна платформа за заработка, користи современи алатки за избирање релевантни понуди за трговците на пазарите за стоки, акции и други инструменти. Интересен факт. Универзалната платформа Capital com е погодна за почетници, како и за искусни брокери. Поради разновидноста на услугите, иновативната техничка поддршка, атрактивни услови, корисниците можат да заработат пари со повлекување средства на пригодни начини. Програмите за соработка се насочени кон остварување профит. Клиентите можат да добијат пасивен приход преку придружни активности.

info
Rate author
Add a comment