Actual Airdrops – lea o lo’o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

Криптовалюта

Faatasi ai ma le faateleina o le numera o tupe fou, e faigata mo tagata teu tupe ma tagata faʻatau oloa i le maketi crypto ona tumau i le taimi nei ma galuega fou uma. O le mea lea, o nisi o galuega faʻataʻitaʻiga e ofoina atu le ea o se auala e tu ese ai ma faʻateleina a latou tufatufaga. E ui o tagata uma e faʻaoga e fiafia i tupe faʻaalu tupe faʻaalu fua, e le faʻatuatuaina i taimi uma ma e tatau ona amanaia.

O le a le Airdrop Crypto

Airdrops i le lalolagi o cryptocurrencies o se taʻiala e masani ona faʻaaogaina e kamupani crypto amata e faʻalauiloa galuega faatino ma se faʻailoga fou. O lona uiga o se tufatufaga taugofie o tupe i tagata o loʻo iai pe fou i totonu o le atotupe. Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024 Cryptocurrency airdrop o se faʻataʻitaʻiga mo le tufatufaina fua o faʻailoga, e masani lava i tagata e ona le cryptocurrencies eseese. O le manatu autu o le tuʻuina atu lea o faʻailoga i tuatusi atotupe eseese i le faʻamoemoe o le a tuʻuina atu e le au faʻatau e filifili le tupe ma auai i la latou galuega. E pei o le mauaina o se coupon pa’u pe a amata se fale’aiga fou. I le avea ai o se vaega o le faʻatau muamua, ua tuʻuina atu se faʻamalosi e faʻateleina ai le faʻalauiloaina o tagata faʻaoga.
Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024 E ui ina tulaga ese ta’aloga ta’itasi, ae o le mea lea e masani ai:

  1. O tagata auai e lesitala mo se ea ea: e mafai ona faʻasalalau se ea e ala i le upega tafaʻilagi a le poloketi crypto, poʻo ala i tala faʻasalalau lautele.
  2. E Agavaa Tagata Auai i le Airdrop mo Manaoga Fa’apitoa: E ono mana’omia tagata auai e fa’amalieina mana’oga fa’apitoa po’o le faia o ni gaioiga patino. O le agava’a mo se ea e ono mana’omia ai le uuina o se fa’aputugatupe fa’apitoa po’o le faia o se gaioiga pe a fa’asoa se galuega fa’asoa i luga o fa’asalalauga lautele.
  3. Ina ia faʻamaeʻaina le ea, e amataina e le faʻalapotopotoga fefaʻatauaiga e lafo ai le cryptocurrency i le atotupe numera a tagata taʻitasi. O le toe setiina e mafai ona faʻamaeʻaina e faʻaaoga ai konekarate atamai.
  4. Cryptocurrency o loʻo teuina i totonu o atotupe a tagata auai: Cryptocurrency-compatible digital wallets e mafai ona maua manuia tupe crypto e leai se totogi. Cryptocurrency fa’alauiloa mai Ethereum e otometi lava ona aliali i totonu o atotupe a tagata auai.
  5. O le numera o cryptocurrencies o loʻo faʻasalalau ua faʻateleina.

Cryptocurrency lafoaia na lauiloa i le taimi muamua o tupe siliva (ICOs) i le 2017, ae o aso nei o loʻo faʻaaogaina pea e avea ma taʻiala tau maketi e le tele o poloketi i lenei matata.

Airdrop faapitoa

O lenei ituaiga o cryptocurrency reset ua faʻaagaga mo i latou o loʻo faʻamaoni i le poloketi poloka poloka o se ituaiga o taui. O se faʻataʻitaʻiga o le mea na ausia e Uniswap i le 2020. O lana fuafuaga toe setiina o le cryptocurrency o le tatalaina lea o le 400 iunite i le atotupe e fegalegaleai ma le tulaga e oʻo atu i se aso patino.

O le a le ute ma le auala e galue ai

O le fa’agaioiga o le airdrop e aofia ai le tele o le auina atu o se vaega itiiti o le cryptocurrency i tuatusi atotupe mama o nisi tagata fa’aoga, atonu o ni tagata fa’atau o le tulaga. O nisi taimi e tufatufaina atu e faʻailoga faʻailoga e aunoa ma le manaʻomia o se toe faʻafoʻi mai, ae o isi e ono talosagaina ni ituaiga o gaioiga e auai i le auina atu o lenei aseta crypto fou. O le tele o airdrops o se taumafaiga i le tufatufaina saʻo o faʻailoga. Pe a faʻalauiloa e se poloketi tele se faʻailoga, e pei o le Uniswap, o le airdrop e tauia tagata tuai na fesoasoani i le faʻatupulaia o le poloketi. E fesoasoani lenei mea e faatosina mai ai tagata fou o loʻo faʻaogaina le tulaga i le faʻamoemoe o le mauaina o taui.

O nisi o lapisi o loʻo faʻatatau foi i tagata teu tupe e mafai ona faʻaopoopoina le tau i le poloketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 1INCH airdrop na faʻatatau i tagata Uniswap e taumafai e faʻamaonia i latou e sui i se tulaga tauva.

Cryptocurrency airprop ua avea ma meafaigaluega tau maketi masani mo DeFi amataga. O le tele oi latou e faʻasalalau muamua, pe auina atu o ni taui e faʻafesuiai mo le fegalegaleai ma lomiga. O nisi au atina’e latou te fa’aogaina avanoa na faia e fa’asalalauga fa’asalalau e amata ai a latou poloketi mai le amataga. Ole tulaga masani lea mo galuega laiti e aunoa ma se tala tele. O le i’uga, e maualalo le tau o le lafoa’i. Afai e maua e le poloketi le malosi, o le a iloiloina le tau o le faailoga, ma sili atu le taugata o le aofaʻi.
Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

Ituaiga o le tufatufaina fua o le cryptocurrency – airdrop

O nisi taimi o le tufatufaina e maua fua i totonu o le auivi o le poloketi, ae leai se tasi na te aveesea. E masani ona tupu lenei mea i le taimi ole poloka poloka poloka, pe a faʻaleleia se fesoʻotaiga vavave ma faʻamalolo se poloka poloka fou. I le tele o tulaga, o poloketi e ofoina atu tupe mo le faʻamaeʻaina o galuega faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, resitala i luga o se upega tafaʻilagi, faʻasalalau se tala, valaʻau se uo, pe faʻapipiʻi se tuatusi imeli. I lenei tulaga, o gaoioiga taʻitasi ua faʻamautu ma tutusa tuutuuga totogi mo tagata auai uma, poʻo tuʻutuʻuga totogi eseese e faʻatatau i tulaga na ausia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tele o uo e valaʻaulia, o le maualuga lea o le taui.

Taua! E le tatau ona fenumiai Airdrops ma se polokalama fa’ameaalofa. O le mea mulimuli o se taui mo le faʻamaeʻaina o se galuega patino. Mo se fa’ata’ita’iga, fa’aliliuga o fa’amaumauga fa’apitoa po’o fa’ailoga su’ega. O faʻamalosi e maua i faʻailoga fou, isi cryptocurrencies, poʻo tupe fiat.

O vaalele uma e leai se totogi. O lona uiga o poloketi e fai atu i tagata auai e faʻatau faʻailoga o ni poloketi ICO poʻo sikola. Ae ui i lea, e ono manaʻomia e faʻasalalauga se tupe itiiti e auai ai. Pau lava le tulaga lamatia pe a faʻaaogaina faʻavae faʻavae e pei o fefaʻatauaʻiga tele o le cryptocurrency o le totogi o tupe teu e maualuga atu nai lo le tupe maua mai le tupe siliva.

Manatua! Mo le puipuiga faaopoopo, e fautuaina le faia o se atotupe fou e faʻapitoa mo le mauaina o mataʻutia ea. O le a fesoasoani lea e puipuia ai lau atotupe patino mai taumafaiga phishing po’o so’o se isi lava ituaiga o osofa’iga i luga ole laiga.

E fa’afefea ona su’e e uiga i airdrops o lo’o lumana’i

E manaʻo tagata uma e maua se mea e leai se totogi, ma e le o se faʻalavelave vaʻavaʻa mataʻutia. O le i’uga, ua tula’i mai le tele o ‘upega tafa’ilagi e fa’amaualuga ai le mana’o e tufatufa fa’amatalaga e aunoa ma se totogi, ae le o le fa’ailoaina atu o ni ea fou, ae ia maua ai ni mea totino e aunoa ma le fa’amoemoe i se taui.

Ae ui i lea, o loʻo i ai foi faʻasalalauga tala fou e pei ole CoinMarketCap. E fautuaina e lesitala i lenei ‘upega tafaʻilagi e auai i cryptocurrency airdrops ma vaʻai i le kalena atoa o cryptoassets o loʻo i ai nei, o loʻo oʻo mai ma maeʻa. E fa’aogaina fo’i e le au atina’e a latou lava fa’asoa fa’asoa. E masani lava o Telegram ma Medium. E mana’omia e fa’ailoa ai tagata fa’aoga i va’alele a sau. I le tele o tulaga, o le auala lava lea e tasi e faʻaaogaina mo ICO ma le faʻalauiloaina o tupe fou. O loʻo faʻasoa foʻi faʻamatalaga i luga ole cryptocurrency forums pei ole BitcoinTalk. E mafai ona maua le ea o le cryptocurrency i le taimi nei (Airdrop Crypto) mo Setema 2022 i https://airdrops.io/. O faʻamatalaga e uiga i AirDrops e tele lava ina tufatufa atu aʻo leʻi amataina le tufatufaina atu, ae sili atu le faʻalauiloaina pe a uma le amataga. O loʻo faʻamatalaina e le faʻasalalauga uiga ma faʻamanuiaga o le polokalame, faʻapea foʻi ma foliga ma tulaga mo le mauaina o le AirDrop o se taui. Mata’utia fou ea ea 2022, 0.74 BNB AIRDROP: https://youtu.be/vPeYBXAabhI

Cryptocurrency airdrop 2022: TOP o le sili ona talafeagai

O nisi nei o poloketi manuia:

  1. Opyn

Opyn o se DeFi protocol mo filifiliga Ethereum. E tele a latou oloa ma o se tasi o mea sili ona taatele o le Squeeth (2x leverage mo filifiliga ETH). O isi tulafono masani a DeFi e pei ole Ribbon ma Stake DAO e faʻavae ile Opyn. Ua latou fa’aofiina lenei fa’atonuga i totonu oa latou oloa fa’atasi ma filifiliga. Auala e maua ai se mataua:

  • resitalaina pe umia oTokens;
  • tu’uina atu tupe mo oTokens;
  • tusitusi pe uu Squeeth oTokens;
  • tu’uina atu o tupe fa’aalu i Squeeth;
  • fa’aogaina o oTokens;
  • fa’aogaina o le “paaga” protocols Ribbon ma Site DAO.

Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

  1. metamask

Ua leva ona talanoa tagata atamamai i le fanua e uiga i atotupe o le a faʻalauiloa a latou lava faʻailoga. E oo mai i le taimi nei, o nei mea ua na o ni taumatematega, ae o loʻo tele faʻamaoniga. Rivals Coin98 ma Trust Wallet ua uma ona faʻalauiloa a latou faailoga faʻailoga. Ma afai e manuia Metamask, o le a avea ma se mea e tupu i le tulaga tutusa e pei o pa’ū tetele o Uniswap ma ENS. Ta’iala e mafai ona fai:

  • fa’aoga le galuega fa’asoa ile talosaga Metamask;
  • fa’aoga talosaga i le fa’alapotopotoga fa’anatura Ethereum;
  • avea ma tagata e fa’aogaina Ethereum.

Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

  1. I luga ole Protocol

O le Across protocol o se alalaupapa lea e mafai ai e tagata faʻaoga ona lafo ma maua aseta numera i le va o fesoʻotaʻiga Ethereum, Arbitrum, Optimism ma Polygon e aunoa ma le manaʻomia o se fesuiaiga tutotonu. Ole mea lea e mafai ai e tagata faʻaoga ile tasi poloka poloka ona faʻapipiʻi tupe ma faʻaoga i luga ole isi poloka poloka, e masani ona faʻatagaina i latou e faʻaogaina totogifuapauina avanoa poʻo talosaga eseese i luga ole initaneti. E taua le maitauina o Risk Labs e faʻatatau i le alalafaga. I lenei tulaga, o le alalafaga e nafa ma le tufatufaina atu i le filifili atoa. O lenei taʻiala ua faʻatulagaina mo ni nai masina i le taimi nei, o lea e mafai ai ona faʻamoemoe se mea fou. Auala e maua ai se mataua:

  • fa’aoga alalaupapa;
  • tu’uina atu tupe mama;
  • auai i taimi uma e mafai ai i le atinaʻeina o le AcrossDAO system.

Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

  1. Sora

E leʻi leva talu ai, na fausia ai e Zora Labs se faiga faʻamaonia faigofie mo le Web3 ma Zorbs protocols. O le mea lea, o loʻo i ai se avanoa maualuga o le a faʻaalia e le ‘au ni foliga e faʻafaigofie ai le puleaina o le protocol ma le DAO. Fuafuaga fa’apa’u:

  • fausiaina ma fefaʻatauaʻiga o NFT i luga o le faʻavae;
  • fatuina o lau lava Zorb ID;
  • fa’aogaina o oloa mai le fa’alapotopotoga fa’anatura Zora (fa’ata’ita’iga, fa’amaumauga).

Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024 Tufatufaina fua o bitcoin ma isi altcoins – o loʻo i ai nei airdrop ofo mo 2022-2023, o le atinaʻe e pei o lenei:
Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024

Airdrop lelei ma le lelei

Tulaga lelei:

  • le mafai ona maua cryptocurrencies mo le leai o se totogi;
  • aoao e uiga i tekinolosi poloka poloka;
  • le avanoa e auai i galuega faatino cryptocurrency fou.

Fa’aletonu:

  • o nisi fa’asologa o le cryptocurrency e iai tulaga fa’apitoa;
  • Cryptocurrency lafoai e mafai ona avea ma se taufaasese;
  • o tupe mama mai le faʻalauiloaina o cryptocurrencies o lafoga.

Actual Airdrops - lea o lo'o tufatufaina fua ai tupe i le 2024 O nisi fa’asologa o le cryptocurrency e iai mana’oga fa’apitoa. Atonu e mana’omia le fa’asalalauina fa’alaua’itele o fa’amatalaga e uiga i se fa’ailoga tupe po’o le umiaina o se tupe fa’apitoa ina ia maua ai fa’amanuiaga. E mana’omia fo’i se atotupe fa’akomepiuta talafeagai e maua ai se crypto airdrop. O le mea lea, e iai ituaiga eseese o airdrops, ma o poloketi taʻitasi cryptocurrency e iai ona lava manaʻoga. Ae o le tele o airdrops e tutusa le sini: ia faʻateleina le maualuga o le malamalama ma, i se tulaga lautele, fiafia i le faʻalauiloaina o loʻo lumanaʻi. Soʻo se tagata faʻaoga o loʻo i ai se atotupe cryptocurrency e mafai ona maua pe talosaga mo se vaalele, ae e tatau ona latou matua faʻaeteete i la latou filifiliga. E tatau foi ona amanaia e mafai ona amataina le lafoaia o tupe e tagata taufaaleaga: o nisi faʻalauiloa o se togafiti o le mauaina o le avanoa i se numera tele o pusa tupe, gaoi tupe mai nei atotupe.

info
Rate author
Add a comment